Millores importants a l’Escola

20161104_122528_hdr

L’Ajuntament aprofita l’aturada de les aules per dur a terme les diferents obres de millora en les instal·lacions de les escoles públiques i de les escoles bressol municipals, però enguany, ha estat el primer estiu que s’ha posat en marxa el Pla de xoc d’escoles públiques, una de les prioritats del actual equip de govern.

Per tal que els centres educatius de titularitat pública de la nostra ciutat esdevinguin centres adaptats, confortables i eficients, l’equip de govern ha previst una inversió d’un milió d’euros, al llarg dels propers quatre anys, que es sumen als cent mil euros anuals dels que disposa el departament d’educació i infància per fer el manteniment ordinari i petites millores dels centres de la ciutat.

L’obra de més rellevància aquest any ha estat a la nostre escola, ja que el seu estat d’envelliment era notable. Les millores en les escoles públiques és responsabilitat de la Generalitat de Catalunya, però la seva manca d’inversió en aquestes comporta un creixent deteriorament en una escola que, des de la seva creació al 1974, requeria una inversió a fons.

Amb una inversió de 328.000 euros, s’ha actuat a tota l’escola, renovant elements deteriorats, com finestres, portes o lavabos, i actuant en mesures de millora i eficiència climàtica i energètica, a part de pintar i altres acondicionaments.

Al marge d’aquests treballs fa més d’un any l’Ajuntament va posar en funcionament al centre una caldera de biomassa, la primera d’aquest tipus en un centre escolar de la ciutat, amb l’objectiu d’aplicar una font d’energia sostenible i reduir despesa. Avui la l’Escola A. Gaudí es la escola mes sostenible energèticament de tota la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s