Dia Escolar de la No Violència i la Pau

La Sala Ibèria serà el proper dilluns 30 de gener, a partir de les 17 h, l’escenari on es duran a terme diverses activitats per commemorar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Es tracta d’un acte obert a tothom en el que tindran protagonisme els infants i joves dels centres educatius de la ciutat i s’exposaran els materials que han treballat als centres educatius i de lleure. Entre els treballs que s’exposaran hi ha missatges de pau, murals, manualitats i altres elements a través dels quals els infants mostren el seu rebuig a la violència.

A partir de les 19 h l’activitat es clourà a la plaça de la Vila amb l’Espectacle per la Pau que inclourà l’encesa d’espelmes, l’enlairament de globus amb els missatges de pau que s’hauran escrit durant la tarda i s’interpretarà conjuntament la cançó “Trista”, himne oficial per la pau de la UNESCO a Catalunya.

La jornada està organitzada pel Consell Solidari, amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i l’associació cultural Calaix de Sastre, i la col·laboració dels centres educatius i de lleure de la ciutat, les AMPA, l’Aula de Música i Teatre i el grup Real Pocket’s.

http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=13979&newid=25328

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s