“Ara és demà”

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha encarregat al Consell Escolar de Catalunya (CEC) que articuli un debat sobre el futur de l’educació al nostre país. Hem denominat el projecte “Ara és demà” inspirat en els versos del poeta Miquel Martí Pol, que ajuden a entendre el sentit profund d’aquesta reflexió sobre els reptes a afrontar en l’esdevenidor.

Expresseu les vostres opinions individualment o en nom de col·lectius, organitzacions o institucions a la plataforma Participa gencat, tant sobre les ponències com sobre aquelles qüestions que, a partir de l’experiència professional, vulgueu aportar al debat, amb el benentès que es tracta d’anar més enllà dels aspectes que afecten la quotidianitat per posar els llums llargs i tenir perspectiva de l’educació del futur, sense els condicionaments del marc pressupostari i normatiu actual.

Si elaboreu documents amb aportacions col·lectives, trameteu-los al correu electrònic araesdema@gencat.cat i els publicarem a la web del Consell.

Atenció! Hem ampliat fins al 15 d’abril el termini de rebuda d’aportacions.

Seguiu l’actualitat del debat a la pàgina de Facebook del Consell Escolar de Catalunya i al perfil @consescat de Twitter. Hi podeu interactuar amb l’etiqueta #CECaraésdemà. Als centres educatius us demanem que difongueu a Twitter les vostres activitats de caràcter innovador amb l’etiqueta #innovemara, a fi de compartir amb tota la comunitat educativa la vostra experiència.

També publiquem a la web un butlletí institucional per mantenir-vos informats del debat Ara és demà. Si empleneu la subscripció, el rebreu puntualment a la vostra bústia de correu electrònic.

Inscripció als tallers participatius als territoris

Per arribar al conjunt de la comunitat educativa, amb la col·laboració de la Secretaria de Participació i Govern Obert, del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, es proposa la realització de tallers de participació territorials.

Participeu en els tallers territorials del procés participatiu per al debat Ara és demà. Es tracta de sessions presencials, catorze arreu del territori, perquè el conjunt de la comunitat educativa deliberi sobre el futur de l’educació a Catalunya i aporti el seu punt de vista.

Aquestes sessions presencials tenen lloc a diferents ciutats, quan feu la inscripció heu de triar-ne una.

Sol·licitud d’inscripció

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s