Quotes de soci de l’AMPA

Benvolgudes famílies,

Ens trobem a la recta final del curs 2017-2018 i els projectes d’aquest curs estan arribant a la seva fi. Des de l’AMPA estem ja treballant en noves iniciatives per al proper curs acadèmic que contribueixin a la millora de la nostra Escola i també en l’educació dels nostres fills i filles.

Aquest any per facilitar el registre de les quotes de soci de l’AMPA us demanem a les famílies que en feu el pagament abans de finalitzar el curs.

La data per fer l’ingrés i entregar el comprovant a l’AMPA és a partir del 7 de maig fins el 18 de juny i la quota de soci és de 30€.

Recordeu que, segons l’acord aprovat a l’Assemblea de socis celebradra el dia 9 de novembre de 2017, a partir del curs 2018/19 és obligatori ser soci de l’AMPA des de l’escolarització de l’alumne en el Centre per poder participar en el projecte de reutilització de llibres GAUDÍ ÉS COMPARTIR, que suposa un estalvi considerable de diners; gaudir de descomptes en la compra de llibres per als vostres fills; fer ús de l’acollida matinal així com de les activitats extraescolars; i dotar a l’Escola llibres per a la Biblioteca o material esportiu, entre d’altres recursos, que l’AMPA ha comprat per a l’Escola. També és l’AMPA qui porta la gestió del menjador. Penseu que sense l’AMPA tots aquests projectes no serien possibles.

Per fer el pagament de la quota de soci heu d’anar a qualsevol caixer automàtic del Banc Sabadell i seguir els següents passos:

 Introduïu la vostra llibreta o targeta.

 Trieu l’opció PAGAMENTS A TERCERS.

 Introduïu el vostre número secret i premeu CONTINUAR.

 Marqueu com a codi el número 142532 i premeu CONTINUAR.

 Confirmeu que l’entitat és AMPA ESCOLA A. GAUDÍ i després premeu .

 Us sortiran diferents opcions. Heu de triar la que posa “Quota Soci 30€”.

 Heu d’indicar els cognoms i nom del fill/a gran (si en teniu més de un a l’escola) i el curs que farà. Aquest pas és molt important per saber qui ha pagat la quota i així evitar confusions. 

 Per acabar, el caixer automàtic us lliurarà dos comprovants: un per a l’AMPA i l’altre per vosaltres.

 El comprovant que sigui per l’AMPA l’heu d’entregar a la bústia o al despatx de l’AMPA abans del dia 18 de juny, juntament amb la fitxa que us adjuntem per tal de poder actualitzar les nostres dades. Reviseu que al comprovant que entregueu hi figuren els cognoms i nom del vostre fill/a i el curs que farà al curs 2018-2019.

En cas de dubte o problemes, podeu fer l’ingrés al nº de compte del Banc Sabadell:

ES74-0081-1639-110001006308 

 Heu d’indicar els cognoms i nom del fill/a gran (si en teniu més de un a l’escola) i el curs que farà. Aquest pas és molt important per saber qui ha pagat la quota i així evitar confusions.

Juntament amb el resguard de pagament de la quota també heu d’omplir i entregar la fitxa d’inscripció a l’AMPA.

AMPA GAUDI

us podeu descarregar aquí la CIRCULAR DE COM FER EL PAGAMENT DE LA QUOTA DE L’AMPA I LA FITXA D’INSCRIPCIO

 CARTA QUOTA AMPA

Fitxa_d’inscripcio_socis

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s