8è Tast d’Espectacles Familiars de la Fundació Xarxa a Sant Feliu

Dissabte 16 de novembre torna a Sant Feliu el 8è Tast d’Espectacles Familiars de la Fundació Xarxa, una mostra de propostes escèniques per gaudir amb la família i un punt de trobada entre programadors i companyies. Durant tota la jornada hi haurà activitats i representacions que es faran entre la Sala Ibèria, la plaça de la Vila, el carrer de Pi i Margall, i el Teatre elCentre Sant Feliu.

Enguany el Tast estarà dividit en dos blocs. D’una banda, a partir de les 10.30 es realitzarà la Gala de dansa a la Sala Ibèria, que inclourà quatre espectacles: jazz i claqué amb “Barcelona Rhythm Tap”, dansa amb “El Trencanous”, l’espectacle “L’erugueta i la papallona”, i la poesia visual de “Klé”. D’altra banda, a partir de les 17.30 h  el Teatre elCentre de Sant Feliu, serà l’escenari del Tast amb vuit companyies que presentaran 10 minuts dels seus espectacles davant de públic i programadors. Aquesta edició ha rebut 92 propostes de diferents companyies d’arreu del territori català. De les 23 finalment seleccionades, 8 actuaran en aquesta vuitena edició del Tast. S’hi podrà veure des de teatre visual fins a clown, passant per titelles o un espectacle de màgia.

D’altra banda, a la plaça de la Vila hi haurà jocs i instal·lacions i tindran lloc, durant tota la jornada, diversos espectacles gratuïts a càrrec de Mortelo&Manzani, La Bleda, Talia Teatre, Music Box i Pigs. De cara als professionals, també estan programades trobades de professionals del sector.

El Tast és una proposta cultural que, des de 2012, creix any rere any i cerca consolidar-se com una jornada familiar: una festa per donar a conèixer nous espectacles per a tots els públics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s