Xerrada: “Agenda escolar i ús de pantalles”

L’Escola de Famílies, projecte del Programa de Suport a les AMPA impulsat per l’Ajuntament, proposa un total de set sessions formatives per a aquest curs escolar 2019-2020. La primera formació tindrà lloc el 13 de novembre, i l’última tancarà el cicle el 14 de maig de 2020. La inscripció a qualsevol de les formacions és gratuïta.

En les sessions es tractaran temes molt diferents relacionats amb l’educació dels fills i filles. Algunes de les formacions s’adrecen exclusivament als pares i mares, però també n’hi ha obertes als infants o al conjunt de la comunitat educativa.

La sessió de dimecres 13 de novembre, que es durà a terme a l’escola Miquel Martí i Pol (c/ Roses, 113-115), de 18 a 20 h, porta per títol ‘Agenda escolar i ús de pantalles’. En la sessió es parlarà sobre els recursos i estratègies per ajudar els infants en l’organització del seu temps d’estudi i oci, i com fer ús de les pantalles tot fomentant la seva responsabilitat i autonomia.

Pel que fa a la resta de temàtiques que s’abordaran en les sessions destaquen el taller familiar per saber el consum d’energia que es realitza a casa, les incerteses sobre la sobreprotecció, o les aportacions de la neurociència al camp de l’educació per educar en positiu. Enguany també es realitzarà una de les activitats més valorades d’altres edicions, el Planetari digital, que permetrà descobrir en una pantalla de 360 graus l’Univers que ens envolta.

Per participar en les sessions cal inscriure’s prèviament enviant un correu a suportampas@santfeliu.cat, indicant el nom i cognoms dels adults i infants que hi assistiran. Per tal de facilitar l’assistència de les famílies, el projecte compta amb un servei d’acollida per infants de 3 a 12 anys, prèvia inscripció i amb un mínim d’assistència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s