Debat “Cos i Ficció. Autoestima i hipersexualització en infants i joves” Dimarts 9 de març (18h)

📌 Els missatges i les imatges que reben infants i joves a través de les sèries, dibuixos animats, publicitat, xarxes socials, mitjans de comunicació, marques de robes i de joguines representen un únic model de bellesa i de ser en el món, excessivament prim i uniformat, on cap mena de diversitat no té lloc, i que, per tant, xoca frontalment amb la seva realitat. La realitat és que hi ha cossos de tota mena i colors, i maneres de fer i de sentir diferents.

📌Si a això, li sumem el fet que la majoria d’aquestes imatges representen nenes, i nens, hipersexualitzades, on el que es valora és l’aspecte físic i els seus atributs sexuals, el problema encara és més greu. Baixa autoestima, depressió, relacions socials insatisfactòries, trastorns de conducta alimentària, baix rendiment acadèmic són algunes de les conseqüències que pateixen infants i joves.

📌Per fer front a aquest fenomen generalitzat, per empoderar i fomentar l’esperit crític davant d’aquestes imatges entre famílies, infants i joves, docents i monitoratge en el lleure, Escoles Coeducatives hem posat en marxa la campanya “Cos i Ficció. Autoestima i hipersexualització en infants i joves”, que consta de propostes didàctiques i material, així com d’un debat amb ponents expertes.

formacio afes en xarxa sant cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s