MENJADOR

El menjador de l’escola està gestionat íntegrament per l’AMPA, això vol dir que nosaltres contractem tot el necessari per al correcte funcionament del servei i també gestionem el tema econòmic. Tot i que està gestionat per l’AMPA, qualsevol alumne del centre en pot fer ús, tot i no ser soci de l’AMPA. També en poden fer ús els professors i els monitors.

Pel que fa al servei de CUINA, l’empresa contractada és Eurest Catalunya “Scolarest”, la qual fa servir la cuina per a l’elaboració del menjar que es fa “in situ”. Des de fa ja alguns anys, la nostra cuinera és la Yolanda, molt estimada pels infants que utilitzen el menjador.

Pel que fa al MONITORATGE, l’empresa contractada és l’Esplai Sant Feliu, que també porta anys fent el servei. El mateix Esplai també gestiona l’acollida matinal, la biblioteca, algunes extraescolars i també col·labora amb l’escola per a les sortides escolars.

Amb la finalitat de coordinar el servei, també es contracta l’Esplai per a que posi una persona que controli el tema dels pagaments, les beques menjadors, la comunicació amb les famílies, el personal assignat…

Cada mes es porta a terme una reunió de la Comissió de Menjador, formada per un representant de l’AMPA, la coordinadora de menjador i la Direcció de l’Escola, per tal de posar sobre la taula la resolució d’incidències, la presa de decisions generals, l’enviament de comunicacions a les famílies, etc.

Amb la finalitat de donar a conèixer el servei a les famílies (mares, pares, etc.), en febrer del 2020 es va engegar el projecte per tal que les famílies poguessin utilitzar el Servei de Menjador; es va guardar un dia al mes (divendres) per a que qui volgués s’apuntés a dinar un dia a l’escola, en el mateix horari que els petits i així veure el funcionament i les instal·lacions. Amb l’arribada de la pandèmia per la COVID-19 això no s’ha pogut tornar a fer, però és el nostre desig tornar a posar-lo en marxa quan tot estigui en millors condicions.

FUNCIONAMENT DEL SERVEI

Per tal de saber com funciona el servei, teniu a la vostra disposició el document de Funcionament del servei de Menjador per al curs 2021/22, el qual us podeu descarregar.

MENÚS DEL CURS 2021/22

Us posem aquí els enllaços a tots els menús que s’han posat durant el curs per si els voleu descarregar: